Etusivu  »  Caset  »  ”Palvelut skaalautuvat kasvumme mukana”

CASE: Sandcom Oy

”Palvelut skaalautuvat kasvumme mukana”

Tukkuliike Sandcom Oy:n toimitusjohtaja Ralf Rosenlew kuuli Tilitoimisto Reijo Lehtimäestä vanhalta koulukaveriltaan.

– Menin suositusten perusteella keskustelemaan Lehtimäelle. Kuulin oikeat vastaukset ja perustelut, ja niin valinta oli valmis!

Yhteistyön alkuvuosina kymmenisen vuotta sitten Lehtimäellä hoidettiin Sandcomin kirjanpito ja palkanlaskenta. Myöhemmin ostoreskontra, matkalaskuhallinta ja dokumenttiarkisto siirrettiin sähköiseen taloushallinnon järjestelmään, Heerokseen. Matkapuhelinten ja elektroniikkatarvikkeiden tukulla oli alkuvaiheessa tuotteita valikoimassaan kourallinen, nyt toista tuhatta. Myös koko toimintaympäristö on muutoksen tilassa: asiakkaat muuttuvat, kokonaisia ketjuja häviää ja uusia tulee.

Muuttuva maailma, tuttu tilitoimisto

– Meille muutos on jatkuvaa. Muutos todella on mahdollisuus, ja toimintaa on kasvatettu joka vuosi.

Tilitoimisto Reijo Lehtimäeltä hankittu palvelukokonaisuus on kasvanut yritystoiminnan kasvun myötä.

– Lehtimäen kattavat taloushallintopalvelut, asiantuntemus sekä laaja yhteistyöverkosto ovat taanneet riittävät palvelut toimintamme kasvaessakin. Ideana on, että tilitoimiston palvelut skaalautuvat yrityksen erilaisiin kasvuvaiheisiin.

– Sähköiset ohjelmat ja työkalut ovat vuosien saatossa levinneet taloushallintoomme. Nykyisin kuitteja tai tositteita mappikasojen kanssa ei enää tarvitse kuljettaa tilitoimistoon, vaan kaikki hoituu myös etänä. Ostoreskontramme siirtyessä sähköiseksi välikädet tippuivat, mikä luonnollisesti vähentää virheiden mahdollisuuksia ja tehostaa toimintaa merkittävästi.