Etusivu  »  Uutiset  »  Haemme joukkoomme palkkahallinnon asiantuntijaa

Haemme joukkoomme palkkahallinnon asiantuntijaa

Tietoa meistä

Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy on modernilla otteella palveleva perinteinen tilitoimisto. Perheyhtiönä haluamme olla kasvollinen toimija alati ketjuuntuvalla toimialalla. Toimimme talous- ja palkkahallinnon kaikilla osa-alueilla alan nykyaikaisimpia työvälineitä ja –menetelmiä hyödyntäen. Olemme asiakasyritystemme vahva kumppani, arjen tuki, neuvonantaja ja tarvittaessa myös kriitikko. Laadukasta ja luotettavaa perustoimintaamme vahvistavat veroasioiden erinomainen osaaminen sekä kattava yhteistyöverkosto. Meillä on vuosikymmenien kokemus eri alojen yritysten taloushallinnosta, aina pienyrittäjistä suuriin konserneihin. Toimistomme sijaitsevat Turussa, Jyväskylässä ja Äänekoskella.

Vahvistamme palvelukykyämme ja haemme palkka-asiantuntijaa Turun toimistollemme.

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti asiakasyritystesi monipuolisista palkkahallintotehtävistä, työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnasta sekä asiakasneuvonnasta.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen sekä omaat soveltuvan koulutuksen ja kokemusta palkkahallinnon tehtävistä, mieluiten tilitoimistoympäristössä. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolta löytyy joustavuutta ja paineensietokykyä. Suhtaudut uusiin asioihin positiivisesti ja sinulla on halua kehittää omaa osaamistasi. PHT-tutkinto katsotaan eduksesi. Arvostamme hyviä tietotekniikkataitoja ja kokemusta Visma Nova-, Lemonsoft- ja Procountor-ohjelmistoista.

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja motivoivia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Saat hyvän perehdytyksen ja tukenasi on asiantunteva, hyvähenkinen työyhteisö ja erillinen palkkahallintotiimimme. Huolehdimme osaamisesi kehittämisestä asianmukaisin koulutuksin ja työhyvinvoinnin edistämiseksi käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus. Järjestämme myös yhteisiä harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia.

Viihtyisät ja ilmastoidut toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella linja-autoaseman liepeillä. Jos autoilet, järjestämme sinulle pysäköinnin toimistomme läheisyyteen.

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, lähetä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 22.10.2017 Ruusa Laulajaiselle (ruusa.laulajainen (ät) tilitoimistolehtimaki.com) tai Aki Korkalle (aki.korkka (ät) tilitoimistolehtimaki.com). Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Paikka täytetään sopivan osaajan löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoa tehtävästä antaa HR-palvelupäällikkö Ruusa Laulajainen, puh. (02) 273 3212 tai kehityspäällikkö Aki Korkka, puh. (02) 273 3226