Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto kehittyy jatkuvasti

Taloushallinnon muuttaminen automatisoiduksi ja sähköiseksi on varmin keino pysyä ajan tasalla. Sähköisten palvelujen oikeanlainen käyttö ja sinulle sopivimmat ohjelmat parantavat ja helpottavat yrityksesi talouden hallintaa.

Meillä on sinulle valmiita sähköisiä ratkaisuja, mutta hallitsemme myös asiakkaillamme jo käytössä olevat ohjelmat ja työkalut sekä olemme avoimia uusille ehdotuksille.

  • Heeros
  • Procountor
  • eTasku

Heeros

Selainkäyttöisessä Heeros-tuoteperheessä on kaikki sähköisen taloushallinnon prosessit paperilaskun skannauksesta osto- ja myyntilaskujen käsittelyyn ja arkistointiin. Kuittien kuvaamiseen on tarjolla eTosite, joka toimii sekä selaimessa että mobiilisovelluksena.

Procountor

Selainkäyttöinen taloushallinnon ohjelmisto tukee asiakasyrityksen ja tilitoimiston yhteistyötä yhteiskäyttöisten järjestelmien kautta. Aina saatavilla oleva ajantasainen taloustieto ja raportointi auttavat yritystäsi menestymään.

eTasku

Taloushallinnon prosesseja nopeuttava mobiilisovellus, jonka avulla pääset eroon paperikuiteista ja monimutkaisista toimintatavoista. Pankki-­, käteis­ ja -luottokorttikuitit käsitellään ja toimitetaan mobiilisti suoraan kirjanpitoon. Sovellus on käytettävissä myös selaimessa.