Yrityksen perustaminen

Tilitoimistosta tukea yrityksen perustamiselle

Hyvällä suunnittelulla ja oikeilla päätöksillä yrittämisen alkua voidaan helpottaa. Aallon Turku Oy auttaa perustamiseen liittyvissä käytännön asioissa aina yritysmuodon valinnasta rekisteröintiin.

Aallon Turun jokaisella asiakkaalla on nimetty vastuuhenkilö. Yrityksen alkuvaiheesta alkava yhteistyö saman asiantuntijan kanssa varmistaa jatkuvan tuen ja kumppanin, joka todella ymmärtää liiketoimintaasi.

  • liikeideasta liiketoimintaan
  • yritysmuodon valinta
  • yrityksen perustaminen ja rekisteröinti

Liikeideasta liiketoimintaan

Tiedätkö, mitä kaikkea pitää huomioida ennen yrityksen perustamista? Jo suunnitteluvaiheessa on hyvä testata liikeidean laskennallinen toimivuus ja kartoittaa rahoitustarpeet sekä omistuspohja. Autamme sinua selvittämään tarvittavan pääoman määrän ja lähteet.

Yritysmuodon valinta

Toiminimi, osakeyhtiö vai osuuskunta? Neuvomme sinua sopivimman yritysmuodon valinnassa muun muassa käytettävissä olevan pääoman, tulevaisuuden näkymien ja perustajien lukumäärän mukaan.

Yrityksen perustaminen ja rekisteröinti

Kun päätös perustamisesta on tehty, autamme sinut huomioimaan kaikki tarvittavat tekijät. Laadimme perustamisasiakirjat sekä avustamme tarvittavien lupien hakemisessa.