Etusivu  »  Uutiset  »  Haemme joukkoomme talousasiantuntijaa / kirjanpitäjää

Haemme joukkoomme talousasiantuntijaa / kirjanpitäjää

Tietoa meistä

Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy on modernilla otteella palveleva perinteinen tilitoimisto. Perheyhtiönä haluamme olla kasvollinen toimija alati ketjuuntuvalla toimialalla. Toimimme talous- ja palkkahallinnon kaikilla osa-alueilla alan nykyaikaisimpia työvälineitä ja –menetelmiä hyödyntäen. Olemme asiakasyritystemme vahva kumppani, arjen tuki, neuvonantaja ja tarvittaessa myös kriitikko. Laadukasta ja luotettavaa perustoimintaamme vahvistavat veroasioiden erinomainen osaaminen sekä kattava yhteistyöverkosto. Meillä on vuosikymmenien kokemus eri alojen yritysten taloushallinnosta, aina pienyrittäjistä suuriin konserneihin. Toimistomme sijaitsevat Turussa, Jyväskylässä ja Äänekoskella.

Vahvistamme palvelukykyämme ja haemme taloushallinnon asiantuntijaa / kirjanpitäjää vakituiseen tehtävään Turun toimistollemme.

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti asiakasyritystesi monipuolisista kirjanpitotehtävistä, tilinpäätöksistä ja viranomaisilmoittamisesta. Olet asiakkaidesi tukena myös verotuksen eri tulkintatilanteissa.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen sekä omaat soveltuvan koulutuksen ja kokemusta tilitoimistotyöskentelystä. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolta löytyy joustavuutta ja paineensietokykyä. Suhtaudut uusiin asioihin positiivisesti ja sinulla on halua kehittää omaa osaamistasi. KLT-tutkinto katsotaan eduksesi. Arvostamme hyviä tietotekniikkataitoja ja kokemusta Visma Nova-, Heeros- ja Procountor-ohjelmistoista.

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja motivoivia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Saat hyvän perehdytyksen ja tukenasi on asiantunteva ja hyvähenkinen työyhteisö. Huolehdimme osaamisesi kehittämisestä asianmukaisin koulutuksin ja työhyvinvoinnin edistämiseksi käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus. Pyrimme järjestämään myös yhteisiä harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia.

Viihtyisät ja ilmastoidut toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella linja-autoaseman liepeillä. Jos autoilet, järjestämme sinulle pysäköinnin toimistomme läheisyyteen.

Hakuohjeet

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5.2017 Aki Korkalle osoitteeseen aki.korkka@tilitoimistolehtimaki.com. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoa tehtävästä antaa kehityspäällikkö Aki Korkka, puh. (02) 273 3226.