Rekrytointi

Aallon Groupiin kuuluva Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy on modernilla otteella palveleva perinteinen tilitoimisto ja haluamme olla kasvollinen toimija alallamme. Työskentelemme talous- ja palkkahallinnon kaikilla osa-alueilla nykyaikaisia työvälineitä ja –menetelmiä hyödyntäen. Olemme asiakasyritystemme vahva kumppani, arjen tuki, neuvonantaja ja tarvittaessa myös kriitikko. Laadukasta ja luotettavaa perustoimintaamme vahvistavat veroasioiden erinomainen osaaminen sekä kattava yhteistyöverkosto. Meillä on vuosikymmenien kokemus eri alojen yritysten taloushallinnosta, aina pienyrittäjistä suuriin konserneihin. Toimistomme sijaitsevat Turussa, Jyväskylässä ja Äänekoskella.

Etsimme joukkoomme jatkuvasti taloushallinnon osaajia. Olemme turvallinen, varma ja joustava työnantaja. Huolehdimme henkilökuntamme osaamisen kehittämisestä asianmukaisin koulutuksin sekä tarjoamme viihtyisän ja sosiaalisen työympäristön modernein työvälinein.

Ennakkoluulottomalle ja haasteita pelkäämättömälle tarjoamme hyvähenkisen työyhteisön tuen oman osaamisen kehittämisessä. Laaja asiakaspohjamme mahdollistaa työtehtävien kehittymisen oman osaamistason mukana. Työhyvinvoinnin edistämiseksi käytössämme on kattava työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutuskäytäntö. Järjestämään myös yhteisiä harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia.

Edellytämme halua oman osaamisen kehittämiseen – KLT- tai PHT-tutkinnon suorittaminen sekä käytössämme olevien Visma Nova-, Heeros- ja Procountor-ohjelmistojen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, ongelmanratkaisuvalmiutta ja sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin.

Mikäli sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vaativista tilitoimistoalan tehtävistä tai koet oman osaamisesi vastaavan tätä vaatimusta, lähetä avoin hakemus ansioluetteloineen kehityspäällikkö Aki Korkalle (aki.korkka at tilitoimistolehtimaki.com).

Aallon Group on yksi taloushallintoalan suurimmista toimijoista Suomessa. Tällä hetkellä meillä työskentelee noin 210 henkeä 12 paikkakunnalla. Olemme uusi yhtiö, jonka toiminnan juuret kantautuvat pitkälle kotimaisen taloushallinnon historiaan. Toimimme perheyhtiöissä opittujen parhaiden käytäntöjen pohjalta. Toiminnassamme korostuvat henkilökohtaisuus, paikallisuus, asiakkaasta huolehtiminen ja asiantunteva palvelu. Hyvään asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun tähtäävän toimintamme keskiössä on tyytyväinen ja osaava henkilöstö.