Rekrytointi

Aallon Groupiin kuuluva Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy on modernilla otteella palveleva perinteinen tilitoimisto. Työskentelemme talous- ja palkkahallinnon kaikilla osa-alueilla nykyaikaisia työvälineitä ja –menetelmiä hyödyntäen. Olemme asiakasyritystemme vahva kumppani, arjen tuki, neuvonantaja ja tarvittaessa myös kriitikko. Laadukasta ja luotettavaa perustoimintaamme vahvistavat veroasioiden erinomainen osaaminen sekä kattava yhteistyöverkosto. Meillä on vuosikymmenien kokemus eri alojen yritysten taloushallinnosta, pienyrittäjistä suuriin konserneihin. Toimistomme sijaitsevat Turussa, Jyväskylässä ja Äänekoskella.

Vahvistamme palvelukykyämme ja haemme vakituiseen tehtävään taloushallinnon asiantuntijaa Turun toimistollemme.

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti asiakasyritystesi monipuolisista kirjanpitotehtävistä, tilinpäätöksistä ja viranomaisilmoittamisesta. Olet asiakkaidesi tukena myös verotuksen eri tulkintatilanteissa.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen sekä omaat soveltuvan koulutuksen ja vankan kokemuksen tilitoimistotyöskentelystä sekä olet konsernitilinpäätöstaitoinen. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolta löytyy joustavuutta ja paineensietokykyä. Suhtaudut uusiin asioihin positiivisesti ja sinulla on halua kehittää omaa osaamistasi. KLT-tutkinto katsotaan eduksesi. Arvostamme hyviä IT-taitoja ja kokemusta Visma Nova-, Heeros- ja Procountor-ohjelmistoista.

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja motivoivia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tukenasi on asiantunteva ja hyvähenkinen työyhteisö. Huolehdimme osaamisesi kehittämisestä asianmukaisin koulutuksin ja työhyvinvoinnin edistämiseksi käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja sairauskuluvakuutus. Järjestämme myös yhteisiä harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia.

Viihtyisät ja ilmastoidut toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella linja-autoaseman liepeillä. Jos autoilet, järjestämme sinulle pysäköinnin toimistomme läheisyyteen.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan meihin ja kyselemään lisää avoimesta tehtävästä torstaina 24.1. klo 15:00 – 17:00 välisenä aikana. Odotamme innolla käyntiäsi toimistollamme osoitteessa Brahenkatu 20, 4 krs. Kahvipannu on kuumana!

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, lähetä hakemuksesi viimeistään 3.2.2019 hallintopäällikkö Outi Kylmäojalle osoitteeseen outi.kylmaoja (at) tilitoimistolehtimaki.com. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, tutustumme niihin jo hakuaikana ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoa tehtävästä antaa Outi Kylmäoja, puh. (02) 273 3215.

Aallon Group on yksi taloushallintoalan suurimmista toimijoista Suomessa. Tällä hetkellä meillä työskentelee yli 200 henkeä 11 paikkakunnalla. Olemme uusi yhtiö, jonka toiminnan juuret kantautuvat pitkälle kotimaisen taloushallinnon historiaan. Toimimme perheyhtiöissä opittujen parhaiden käytäntöjen pohjalta. Toiminnassamme korostuvat henkilökohtaisuus, paikallisuus, asiakkaasta huolehtiminen ja asiantunteva palvelu. Hyvään asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun tähtäävän toimintamme keskiössä on tyytyväinen ja osaava henkilöstö.