Etusivu  »  Uutiset  »  Tilitoimisto Lehtimäki yhdistää voimansa neljän tilitoimiston kanssa

Tilitoimisto Lehtimäki yhdistää voimansa neljän tilitoimiston kanssa

Viisi omalla alueellaan merkittävää tilitoimistoa yhdistyvät yhdeksi Suomen suurimmista tilitoimistoista

Yhtiöt muodostavat yhdessä Aallon Group Oy:n, josta tulee yksi alan suurimmista toimijoista Suomessa. Yhdistymisessä muodostuvassa konsernissa työskentelee noin 200 ihmistä kymmenellä paikkakunnalla ja sen liikevaihto on noin 13,5 miljoonaa euroa. Yhtiö selvittää mahdollisuutta hakea listautumista First North -markkinapaikalle vuoden 2019 aikana.

Kukin mukaan tuleva yhtiö jatkaa toimintaansa muodostuvan Aallon Group Oy:n tytäryhtiönä nykyisellä nimellään ja kunkin tytäryhtiön johto jatkaa tehtävissään. Nykyisen henkilökuntamme työsuhteet ja toimenkuvat jatkuvat ennallaan, joten päivittäinen tekeminen tutun asianhoitajasi kanssa jatkuu kuten tähänkin asti. Yhdistymisellä ei ole negatiivisia henkilöstövaikutuksia. Uskomme kasvumme jatkuvan edelleen, joten tarvitsemme tulevaisuudessakin lisää osaavia tekijöitä työskentelemään asiakkaidemme kanssa heidän liiketoimintaansa kehittämässä.

Yhdistymme vahvistuaksemme

Yhdistyvät toimijat ovat Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy:n lisäksi Aallon Tilitoimisto Oy (Helsinki), Dextili Oy (Jyväskylä), Talouskolmio Oy (Espoo) ja Tampereen Kirjanpitotoimisto Oy (Tampere). Kaikki tilitoimistot ovat samanhenkisiä, palvelevia ja yrittäjävetoisia.

Pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme valtakunnallisen palveluverkoston ja henkilökohtaisen, paikallisesti läsnäolevan palvelun myös nykyisen toiminta-alueemme ulkopuolella. Haluamme olla ajajan paikalla toimialakehityksessä ja yhdistymisellä saamme lisähartioita myös tietojärjestelmäkehitykseen. Keskeinen arvomme on ihmisläheisyys – haluamme panostaa sekä asiakas- että henkilöstötyytyväisyyteen.

Lisätietoja:
Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy, toimitusjohtaja Reijo Lehtimäki, puh. 02 273 3211
Aallon Group Oy, hallituksen puheenjohtaja Tomi Pienimäki, puh. 040 834 1399