Etusivu  »  Uutiset  »  Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy laajensi toimintaansa Jyväskylään

Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy laajensi toimintaansa Jyväskylään

Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy avaa uuden toimiston Jyväskylän Lutakon Technopolikseen. Jyväskylään toimistopäälliköksi nimitetään KTM, KLT Jenni Parantainen. Laajentaminen ei tuo muutoksia palveluihin tai Turun toimiston toimintaan. – Sähköisten ohjelmien ja nykyaikaisen teknologian ansiosta pystyn jatkossakin palvelemaan asiakkaita yhtä henkilökohtaisesti, paikasta riippumatta, Jenni Parantainen lupaa.

– Uuden toimiston perustamiseen vaikutti Jenni Parantaisen halu palata kotikaupunkiinsa. Halusin pitää huippuammattilaisen meillä, sillä hyvää henkilökuntaa ei taloushallinnon palveluissa korvaa mikään, luonnehtii toimitusjohtaja Reijo Lehtimäki päätöstänsä.

Tämä osaltaan kertoo siitä, miten Tilitoimisto Reijo Lehtimäellä uskotaan perusasioiden voimaan: osaaminen ja työn laatu ovat ensisijaisen tärkeitä.

– Panostamme henkilökohtaiseen palveluun, koska haluamme hoitaa asiakkuudet johdonmukaisesti ja luotettavasti. Meillä perinteinen palveluasenne yhdistyy moderneihin, asiakaslähtöisiin välineisiin. Hyvä ja osaava henkilöstö on kaiken lähtökohta, painottaa toimitusjohtaja Reijo Lehtimäki.

Uuden toimiston avulla jo ennestään laajaa yhteistyöverkostoa on mahdollista kasvattaa. Tälläkin hetkellä verkosto ulottuu aina veroprofessoreista lakiasiaintoimistoihin, pankkeihin ja vakuutusyhtiöihin. Taloushallinnon asiantuntijoiden erikoisosaaminen on jo nyt Tilitoimisto Reijo Lehtimäen asiakkaiden käytössä. Toimisto on esimerkiksi yksi harvoista tilitoimistoista, joka on valtakunnallisesti mukana verohallinnon pilottihankkeessa.

Jyväskylästä heijastaa positiivinen suhtautuminen yrittäjyyteen

Turussa hyvin menestyneellä, vuosien saatossa kasvaneella taloushallinnon ja henkilöstöalan palveluita tarjoavalla yrityksellä on taustallaan peräti 40 vuoden historia. Turun kauppakorkeakoulun opiskelija Reijo Lehtimäki aloitti 70-luvun alussa vero-oikeudellisten neuvojen antamisen tutuille ja perusti yrityksen. Nyt työntekijöitä on kolmisenkymmentä.

Toimintaympäristöinä Turku ja Jyväskylä muistuttavat toisiaan. Jyväskylässä on hyvin vireää yritystoimintaa.

– Jyväskylässä on paljon erilaisia toimijoita, yrityksiä ja koulutusmahdollisuuksia. Positiivinen suhtautuminen yritystoimintaan näkyy esimerkiksi yrityshautomoissa ja tuessa nuorille yrittäjille. Tähän meidän toimistollammekin on paljon annettavaa: uuden yrityksen perustamiseen liittyvissä teemoissa ja liiketoiminnan kannattavuuden arvioimisessa kannattaa kysyä tukea jo suunnitteluvaiheessa, Parantainen sanoo.

Lue Jenni Parantaisen ajatuksia toimiston tarjoamista mahdollisuuksista Jyväskylän yritysmaailmaan »