Perinteinen palveluasenne, modernit välineet

Aallon Groupiin kuuluva Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy on modernilla otteella palveleva perinteinen tilitoimisto Turussa, Jyväskylässä ja Äänekoskella. Toimimme  talous- ja palkkahallinnon kaikilla osa-alueilla tilitoimistoalan nykyaikaisimpia työvälineitä ja -menetelmiä hyödyntäen.

Olemme on vahva kumppani, asiakasyritystemme arjen tuki, neuvonantaja sekä tarvittaessa myös kriitikko. Laadukasta ja luotettavaa perustoimintaamme vahvistavat veroasioiden erinomainen osaaminen sekä kattava yhteistyöverkosto aina veroprofessoreista lakiasiaintoimistoihin, pankkeihin ja vakuutusyhtiöihin.

Kaikki toimintamme perustuu asiakkaan tarpeiden tunnistamiseen ja liiketoiminnan ymmärtämiseen. Meillä onkin vuosikymmenien kokemus eri alojen yritysten taloushallinnosta, aina pienyrittäjistä suuriin konserneihin.

Yhdistyimme syyskuussa 2018 viiden muun samanhenkisen, palvelevan ja yrittäjävetoisen tilitoimiston kanssa. Muodostuneessa Aallon Group -konsernissa työskentelee noin 210 alan ammattilaista yhdellätoista paikkakunnalla. Jatkamme yhdistymisen jälkeenkin toimintaa itsenäisenä tytäryhtiönä ja huolehdimme yrityksesi taloudesta samalla palvelevalla periaatteellamme.

Miksi me?

Panostamme henkilökohtaiseen palveluun, koska haluamme hoitaa asiakkuudet johdonmukaisesti ja luotettavasti. Nimeämme jokaiselle asiakkaallemme vastuullisen asianhoitajan taataksemme liiketoiminnan ymmärryksen.

Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, mikä tarkoittaa vähintään kahden vuoden mittaista seurantajaksoa. Jakson aikana tarkastetaan tilitoimiston osaaminen, järjestelmät ja toimintamallit. Lisäksi auktorisointi asettaa ammattitaitoja koskevia vaatimuksia kirjanpitäjille.  Auktorisoinnilla halutaan kertoa asiakkaille palveluntarjoajan ammattitaidosta. KLT- tai PHT-tutkinnon suorittaneita asiantuntijoita meillä on joukossamme tällä hetkellä kaikkiaan kolmetoista.

Yrityksen tärkein voimavara

Reijo Lehtimäki aloitti 1970-luvun alussa vero-oikeudellisten neuvojen antamisen tutuilleen opiskellessaan vielä Turun kauppakorkeakoulussa. Voidakseen tarjota kirjanpitopalveluita ja yritysverokonsultaatiota hän perusti yrityksen.

Opiskelijayrityksestä tuli vero-oikeuden vahva osaaja. Into alaa kohtaan ja halu palvella jokaista asiakasta parhaimmalla mahdollisella tavalla on Lehtimäellä yhä tärkeintä – kuten neljäkymmentä vuotta sitten.

Turussa, Jyväskylässä ja Äänekoskella sijaitsevissa toimistoissamme työskennellään sinun ja yrityksesi menestyksen eteen. 1970-luvun loppupuolelta asti osaamistaan ja asiantuntijuuttaan kasvattanut tilitoimisto pyrkii jatkuvaan kehitykseen. Lehtimäki työllistääkin yli kolmekymmentä taloushallinnon asiantuntijaa. Useat heistä – kuten asiakkaistakin – ovat kulkeneet mukana yli 20 vuoden ajan.

contact-button