Perinteinen  palveluasenne, modernit välineet

Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy on modernilla otteella palveleva perinteinen tilitoimisto. Toimimme  talous- ja palkkahallinnon kaikilla osa-alueilla alan nykyaikaisimpia työvälineitä ja -menetelmiä hyödyntäen.

Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy on vahva kumppani, asiakasyritystensä arjen tuki, neuvonantaja sekä tarvittaessa myös kriitikko. Lehtimäen laadukasta ja luotettavaa perustoimintaa vahvistavat veroasioiden erinomainen osaaminen sekä kattava yhteistyöverkosto aina veroprofessoreista lakiasiaintoimistoihin, pankkeihin ja vakuutusyhtiöihin.

Kaikki toimintamme perustuu asiakkaan tarpeiden tunnistamiseen ja liiketoiminnan ymmärtämiseen. Meillä onkin vuosikymmenien kokemus eri alojen yritysten taloushallinnosta, aina pienyrittäjistä suuriin konserneihin.

Tilitoimisto Lehtimäki on sopinut elokuussa 2018 yhdistymisestä neljän muun samanhenkisen, palvelevan ja yrittäjävetoisen tilitoimiston kanssa. Muodostuvassa Aallon Group -konsernissa työskentelee lähes 200 alan ammattilaista kymmenellä paikkakunnalla. Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy jatkaa yhdistymisen jälkeenkin toimintaa itsenäisenä tytäryhtiönä ja huolehdimme yrityksesi taloudesta samalla palvelevalla periaatteellamme.

Miksi me?

Panostamme henkilökohtaiseen palveluun, koska haluamme hoitaa asiakkuudet johdonmukaisesti ja luotettavasti. Nimeämme jokaiselle asiakkaallemme vastuullisen asianhoitajan taataksemme liiketoiminnan ymmärryksen.

Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, mikä tarkoittaa vähintään kahden vuoden mittaista seurantajaksoa. Jakson aikana tarkastetaan tilitoimiston osaaminen, järjestelmät ja toimintamallit. Lisäksi auktorisointi asettaa ammattitaitoja koskevia vaatimuksia kirjanpitäjille.  Auktorisoinnilla halutaan kertoa asiakkaille palveluntarjoajan ammattitaidosta.

Yrityksen tärkein voimavara

Reijo Lehtimäki aloitti 70-luvun alussa vero-oikeudellisten neuvojen antamisen tutuilleen opiskellessaan vielä Turun kauppakorkeakoulussa. Voidakseen tarjota kirjanpitopalveluita ja yritysverokonsultaatiota hän perusti yrityksen.

Opiskelijayrityksestä tuli vero-oikeuden vahva osaaja. Into alaa kohtaan ja halu palvella jokaista asiakasta parhaimmalla mahdollisella tavalla on Lehtimäellä yhä tärkeintä – kuten neljäkymmentä vuotta sitten.

Turussa ja Jyväskylässä sijaitsevissa toimistoissamme työskennellään sinun ja yrityksesi menestyksen eteen. 1970-luvun loppupuolelta asti osaamistaan ja asiantuntijuuttaan kasvattanut tilitoimisto pyrkii jatkuvaan kehitykseen. Lehtimäki työllistääkin liki kolmekymmentä taloushallinnon asiantuntijaa. Useat heistä – kuten asiakkaistakin – ovat kulkeneet mukana yli 20 vuoden ajan.

contact-button